Mahkeme Dosya Sorgula Hizmeti

Ulusal Yargı Ağı Portalı, yönetim bilişim sistemlerinden biri olan yargı birimlerinin ve Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı’nın merkez birimlerinin çalışma süreçlerini çabuklaştıran, güvenilirliğini yükselten ve de kurumu kağıt israfından kurtararak sanal ortama taşıyan bir bilgi sistemidir.

Mahkeme dosya sorgulama artık Rehberlik Servisi sayesinde çok daha kolay. Sizin için açılmış dosya ya da icra olup olmadığını, dosyanızın ne aşamada olduğunu, ne zaman olduğunu bile dakikalar içerisinde öğrenirsiniz. Hem de bunun için adliyelere gitmenize ve yorulmanıza da gerek yok. Mahkeme Dava Takip yapabilmek için dilerseniz sabit telefonunuzdan isterseniz cep telefonunuzdan Rehberlik Hattını aramanız yeterli. Adalet bakanlığına bağlı Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) ile sorgulama hattı arasındaki iş birliği sayesinde güvenilir bir şekilde mahkemelerinizi takip edebilirsiniz. Duruşma tarih saat ve yerini güvenilir bir hizmet anlayışıyla çalışan hattımızdan öğrenebilmek çok hesaplı . UYAP ile öğrenebileceğiniz bilgilerin birkaçı şunlar: Hakkınızda dava olup olmadığı, eğer varsa hangi birimde olduğu, davanın esas ve karar numarası, temyize gidilip gidilmediği.

Hiç farkında bile olmadığınız halde hakkınızda açılmış davalar veya icra takipleri olabilir. UYAP ile içiniz rahat olarak, bilgi güvenliği konusunda sıkıntı yaşamadan her türlü davanız ya da icra takibiniz hakkında bilgilere ulaşabilmeniz bir telefon kadar yakın. Adliyelerde hiç koşturmadan elinizin altındaki bir telefon ile davalarınız hakkındaki her bilgiye kolayca ulaşırsınız. Hem hızlı hem de hesaplı bu sistem sayesinde zamandan tasarruf edecek, işlerinizi aksatmamış olacaksınız. Servisimizi aradığınızda size yardımcı olacak müşteri temsilcisi arkadaşlarımız aynı zamanda bilgi güvenliği konusunda uzman kişilerdir. kişisel bilgileriniz asla üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz. mahkemeleriniz hakkında bilgi sahibi olmanız artık çok kolay ve de hem güvenli son derece hesaplı. Türkiye’de mahkeme sorgulama konusunda yepyeni bir sistem olan ve UYAP ile de işbirliği halinde ilerleyen servisimiz sizlere 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. UYAP ile bir kaç dakika içinde öğrenmekte zorlandığınız dosya takipleriniz sizlerle paylaşılacaktır.

Oturduğunuz yerden kalkmadan, hiç yorulmadan, sıra beklemeden, en güvenilir, en kaliteli hizmetle yanınızdayız.

Yorum bırakın